digitallivsstil.blogg.se

En blogg om mig och mitt jobb framåt mot mina drömmar

Tvivel som egenföretagare

Publicerad 2017-09-16 15:26:16 i digital livsstil, digital marknadsföring, digitallivsstil, egenföretagare, entreprenör, jobba hemifrån,

 
 
Visst drabbas vi alla någon gång av att vi tvivlar på saker. Frågan är bara hur vi hanterar det?! Vi är ju olika individer och hanterar så klart saker olika.
 
När jag tvivlar på saker ... som tex att vara egenföretagare så blir jag helt tom. Jag tappar hoppet.
 
Nu är en sådan period för mig där jag tvivlar! Jag får ingenting gjort. Jag borde ... jag behöver göra ... osv... 
Jag vet ju allt det där, det är inget som kommer av sig självt. Man måste göra vissa sakar i alla fall. 
 
Mina planer grusas av att jag tvivlar. Saker blir inte som jag tänkt.  Jag vill se resultat av det jag gör ... men det går för långsamt. Känner att jag inte har tålamod att vänta. Det måste hända något nu!
 
Jag försöker hitta inspiration genom att läsa bra artiklar, peppas av de som just nu inte tvivlar. Jag vet att det krävs hårt jobb för att komma dit man vill. Men när tvivel sätter in är det väldigt svårt att fortsätta jobba hårt. Det är nu motivationen sviker, tankarna bara snurrar. Är det här verkligen rätt? Är det här verkligen något för mig?
 
Innerst inne vet jag att det är det. Det är det här jag vill göra. Jag vill inte sluta tro. Jag vill inte sluta drömma. Jag vill inte sluta jaga efter min dröm.
 
Det är helt normalt att tvivla på vad man gör som egen då och då.
 
Jag tänker kämpa på! 
 
Vill du också hitta din dröm? Drömmer du om att ha ett liv fritt från fasta tider? Vara din egen? Jobba den tiden på dygnet som faktiskt passar ditt livsmönster?
 
Det vill jag! Om du känner samma sak tycker jag du skall kika på vad SFM kan erbjuda. Här får du utbildningen du behöver för att jobba online. Här får du verktygen för att jobba online.
Jag tvekade inte att anmäla mig när jag såg vad som kunde erbjudas mig. Trots att jag tvivlar ibland är detta ändå helt rätt. Jag tänker inte ge upp min dröm!
 
Det är satsa och försöka vinna eller inte satsa och du står kvar på samma ställe som du gjorde innan.
 
Det är okej att misslyckas! Det är av våra misslyckanden som vi tar oss framåt. Det är misstagen vi lär oss av. Lära är bra för både sinne och själ.
 
Gör som jag och gå med i ett närverk som jag vet fungerar det krävs bara en väldigt massa hårt jobb! Men det är det värt för i slutändan är det bara vinning för mig själv.
 
Go for it!
 
 
My Banner

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela